Lastensynttärit / Ponisynttärit / Heppasynttärit 

Kotieläinpihalla järjestetään erilaisia synttäreitä ympäri vuoden. Pääsääntöisesti synttäripäivinä ovat olleet la ja su mutta myös arki-iltapäivät saattavat onnistua. 

Hinta on 28e/hlö (sankari ja hänen huoltajansa ovat ilmaisia). Veloitus vähintään viidestä vieraasta. Hinta sisältää: (valitse 2 ohjelmaa)


1) Opastettu kierros eläinpihalla. Lapset pääsevät lisäksi silittämään mm. kanoja ja pupuja sekä syöttämään eläimiä. 

2) Ponien ja/tai hevosten harjaamista, hoitamista ja koristelua esim. letitystä.   

3) Ponitalutusta kaikille. (Huom! Pienellä ponilla painoraja 40kg. Jos yksikin ratsastaja painaa yli sen, otetaan talutukseen isompi poni. Muistathan mainita tästä ennen saapumista  ;)

4) Ponikärryttelyä kaikille.

5) Kepparikisat palkintoineen. 

6) Makkaran ja vaahtokarkkien paistoa nuotiolla. Sisältää tarvittavat oheistarpeet (makkarat&makkaratikut, ketsuppi, sinappi, paperit, mehut, vaahtokarkit, sankarin huoltajille sekä aikuisvieraille kahvi/tee)

7) Synttäripöytä jossa kuppikakut, namit, popcornit ja mehut (sankarin huoltajille myös kuppikakut sekä kahvi/tee) tallin katoksessa tai kahvilan terassilla.  (Tämä aktiviteetti lokakuun loppuun asti, sen jälkeen ilmat alkavat olla liian kylmät ;)

Huom! Kuppikakut voi tilata myös aikuisvieraille ja halutessa myös kahvit/teet katokseen. yht. 5e/vieras.

8) Aarrejahti. Eläinpihan alueelle on piilotettu aarteita, joita lapset saavat etsiä piirretyn aarrekartan avulla.  

9) Poniagility. Ensin hoidetaan poni ja sitten vieraat saavat kokeilla, miten onnistuu ponin hyppyyttäminen, pujottelut ja pysähdykset ;)

Hyvä tietää myös: 

  • Jos haluaa valita useamman ohjelman, hintaan lisätään 40e/ohjelma. 
  • Ohjattua toimintaa max 1h, kokonaiskesto max 2h.
  • Alle 7-vuotiaan synttärivieraan huoltaja saa osallistua veloituksetta synttäreille. Muista aikuisista normaali sisäänpääsymaksu eli 6 e/aikuisvieras.

Omia ideoita myös kuunnellaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä mieluisa paketti!

Ryhmävierailut

Järjestämme ryhmille vierailuja pääsääntöisesti keskiviikosta perjantaihin klo 9-18. Hinta on 6e/vierailija+ 40e/ryhmä. Minimiveloitus kuudesta vierailijasta.

Ryhmänohjaaja/10 vierailijaa maksutta. 

Kaikkiin vierailuihin sisältyy:

* Sisäänpääsyt ja opastettu eläinpihakierros, jossa vierailijat pääsevät mm. silittämään ja syöttämään eläimiä 

* Pieni luontopolku Keravanjoen rannalla

* Kepparikenttä esteineen sekä kepparit

* Tulipaikka klapeineen (sytytämme tulet pyynnöstä) 

* Pöytäryhmien vapaa käyttö. 

Hyvä tietää myös:  

* Opastettua toimintaa max 1h, kokonaiskesto max 2,5h.

* Omat eväät sallittu

* Mahdollisuus myös tilata etukäteen pientä syötävää esim. pullat/makkarat/mehut tms.. 

* Kahvilasta voi ostaa myös pientä herkkua esim. jätskiä & kylmiä/kuumia juomia 

HUOM!
KEVÄÄN JA SYKSYN RETKIPÄIVÄT OVAT SUOSITTUJA, VARAUS KANNATTAA TEHDÄ PIKAISESTI, JOTTA VARMISTATTE TEILLE SOPIVAN AJANKOHDAN ;)

LEIRIT

Koko päivä kotieläinpihalla! Kokemuksia, elämyksiä, muistoja ja oppimista!

Ensimmäiset leirit pidettiin jouluna 2019. Sen jälkeen olemme leireilleet mm. hiihtolomalla, kesäleireillä, syysleireillä ja talvileireillä. Leireillä vastuuohjaajana toimii tilan emäntä Minna (mm. Mielenterveys- ja päihdetyön Lähihoitaja, Sosionomi AMK, Perheasioiden sovittelija) sekä vaihteleva määrä opiskelijoita. Usein touhuissa mukana on myös ihana Leena-mummo.

RATSASTUSTUNNIT

Meillä pidetään viikoittain poniratsastustunteja pienryhmissä. Kysy sopivaa tuntia Minnalta 0400-513319 tai laita viestiä elainpiha@gmail.com. 

POLTTARIT, SYNTTÄRIT, TYKYPÄIVÄT YM.
Talutusratsastusta, munien keräystä, lannan luontia, hevosten/ponien tai vaikka lampaiden/vuohien hoitoa, ponikärryttelyä, pihaleikkejä, luontopolku, picnic eläinten kanssa, makkaran ja vaahtokarkkien paistamista nuotiolla tai melkein mitä vaan ikinä keksitäänkään maalaismaisemassa touhuta ;)  

MUUT
  • Talutusratsastusta sunnuntaisin klo 14-15. 4e/lapsi. Ei vaadita ennakkoilmoittautumista. 
  • Ponien vuokrausta hevosmiestaitoisille aikuisille. Hinta: 24e/kerta. (HUOM! 1.4.2021 alkaen 27e/kerta) Sopii vaikka oman pikkutaaperon kanssa puuhasteluun ponin kanssa ja talutusratsastukseen. Oma aidattu ja valaistu kenttä 20 x 43 m.. Käytössä myös mukava rauhallinen joenrantalenkki Keravanjoen varrella (lenkki joenrantaan ei käytössä kura-aikoina). Hiekkapohjainen "rata" sopii hyvin myös kärryttelyyn. Hintaan sisältyy vain alkuohjaus, eli oltava kokemusta hevosten hoidosta ja käsittelystä. (HUOM! Toistaiseksi vain pienet ponit saatavilla.)
  • Ratsastustunteja pienryhmissä. Kysy itsellesi sopivaa tuntia!
  • Ajo-opetusta hevosilla ja poneilla
  • Meidät voi myös tilata tapahtumiin esim. ponikärryttelyyn tai talutusratsastukseen.
TALLI-, PIHATTO- JA LAIDUNPAIKAT
Satunnaisesti vapaata, tiedustele tilannetta!

LAHJAKORTIT
Lahjaa vailla? Kotieläinpihan lahjakortti on mainio lahjaidea!

Voit itse päättää lahjakortin summan, tilata kortin puhelimitse tai vaikka viestillä. Lahjakortin voi noutaa sovitusti tai voimme toimittaa sen postitse tai sähköpostilla. Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä.