Lastensynttärit 

Kotieläinpihalla on järjestetty jo useammat synttärit. Synttäreitä voidaan järjestää joustavasti lähes mihin aikaan vain. Hinta on 28e/hlö (sankari ja hänen huoltajansa ovat ilmaisia). Veloitus vähintään viidestä vieraasta. Hinta sisältää: (valitse 2 ohjelmaa)

HUOM! 

KYSEESSÄ ULKOILMASYNTTÄRIT ELI PALJON LÄMMINTÄ VAATETTA PÄÄLLE ;) EI LÄMMITTELYTILAA!


1) Opastettu kierros eläinpihalla. Lapset pääsevät lisäksi silittämään ja pitämään sylissä mm. kanoja ja pupuja sekä syöttämään eläimiä. 

2) Ponien ja/tai hevosten harjaamista, hoitamista ja koristelua esim. letitystä.   

3) Ponitalutusta kaikille.

4) Ponikärryttelyä kaikille.

5) Kepparikisat palkintoineen. 

6) Makkaran ja vaahtokarkkien paistoa nuotiolla. Sisältää tarvittavat oheistarpeet (talvella lämpimät mehut, kesällä kylmät mehut, aikuisille kahvi/tee)

7) Synttäripöytä jossa kuppikakut, namit, popcornit ja mehut (aikuisille kahvi/tee) tallin katoksessa tai kahvilan terassilla (säävaraus eli talven pakkasilla lähes mahdoton ;)


Jos haluaa valita useamman ohjelman, hintaan lisätään 40e/ohjelma. Ohjattua toimintaa max 1 h, kokonaiskesto max 2h.

Omia ideoita myös kuunnellaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä mieluisa paketti!


Ratsastustunnit

Meillä pidetään viikoittain poniratsastustunteja pienryhmissä. Kysy sopivaa tuntia Minnalta 0400-513319 tai laita viestiä elainpiha@gmail.com.  


Leirit

Koko päivä kotieläinpihalla! Kokemuksia, elämyksiä, muistoja ja oppimista!

Ensimmäiset eläinleirit pidettiin jouluna 2019, seuraavat järjestettiin hiihtolomaviikolla 2020. Kesällä leirejä oli useampia ja syyslomaviikolla pidettiin suosittu syyslomaleiri. Näin ne vuodet vaan vieriin, sillä taas on Talvilomaleirin jälkeen tulossa hiihtolomaleiri! PAIKAT NYT VARATTAVISSA!

Leireillä vastuuohjaajana toimii tilan emäntä Minna (mm. Mielenterveys- ja päihdetyön Lähihoitaja, Sosionomi AMK, Perheasioiden sovittelija) sekä vaihteleva määrä opiskelijoita. Usein touhuissa mukana on myös Leena-mummo.

Muut
  • Tutustumista kotieläinpihan toimintaan ja eläimiin. Ryhmille tilauksesta myös muina aikoina kuin normaalien aukioloaikojen puitteissa.
  • Talutusratsastusta sunnuntaisin klo 14-15. 4e/lapsi. Ei vaadita ennakkoilmoittautumista. (alk. su 28.3 ellei tule uusia Koronarajoituksia!)
  • Ponien vuokrausta hevosmiestaitoisille aikuisille. Hinta: 24e/kerta. (HUOM! 1.4.2021 alkaen 27e/kerta) Sopii vaikka oman pikkutaaperon kanssa puuhasteluun ponin kanssa ja talutusratsastukseen. Oma aidattu ja valaistu kenttä 20 x 43 m.. Käytössä myös mukava rauhallinen joenrantalenkki Keravanjoen varrella (lenkki joenrantaan ei käytössä kura-aikoina). Hiekkapohjainen "rata" sopii hyvin myös kärryttelyyn. Hintaan sisältyy vain alkuohjaus, eli oltava kokemusta hevosten hoidosta ja käsittelystä. (HUOM! Toistaiseksi vain pienet ponit saatavilla.)
  • Ratsastustunteja pienryhmissä. Kysy itsellesi sopivaa tuntia!
  • Ajo-opetusta hevosilla ja poneilla. 
  • Synttärit, polttarit, Tyky-päivät ja muut tapahtumat tilauksesta. Myös tulipaikkaa ja kahvilarakennusta mahdollista käyttää.
  • Meidät voi myös tilata tapahtumiin esim. ponikärryttelyyn tai talutusratsastukseen. 
Talli- ja pihattopaikat
Satunnaisesti vapaana talli- ja pihattopaikkoja, tiedustele tilannetta!

Laidunpaikat

Kesäisin tarjolla laidunpaikkoja, tiedustele tilannetta!

Lahjaa vailla? Kotieläinpihan lahjakortti on mainio lahjaidea!

Voit itse päättää lahjakortin summan, tilata kortin puhelimitse tai vaikka viestillä. Lahjakortin voi noutaa sovitusti tai voimme toimittaa sen postitse tai sähköpostilla. Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä.