HUOM!

Etsimme joukkoomme vielä muutamaa ponia, joka soveltuisi käyttöömme. Oltava ponikokoinen, mutta sk. yli 140cm, pienemmät tapauskohtaisesti. Osattava peruasiat ja oltava järkevä. Myös ylläpito huomioidaan, Mikäli sinulla on etsimämme poni tai tiedät jonkun jolla on, ota yhteyttä!

Jonne / JP (Suomenhevonen, ruuna, sk. n. 158cm)

Jonne on Minnan oma kasvatti ja se on syntynyt tilalla. Jonne on utelias ja kiltti, juuri 3 -vuotiaaksi kääntynyt nuorimies. Ajohommia se on opiskellut jo jonkin aikaa, ratsun alkeita opetellaan myös hissukseen. 
Kuvassa Jonne 2-vuotiaana
Kuvassa Jonne 1-vuotiaana
Kuvassa Jonne 3-vuotiaana

Hupi (Suomenhevonen, ruuna, sk. 155cm) 

Lauman pitkätukkainen komistus. Hurmannut monet keveydellään ja kapasiteetillaan. Monitoimisuokki, joka toimii kiitettävästi ratsain, ajossa ja vielä hyppääkin hyvin!

Kuvassa Hupi
Kuvassa Hupi

Kristalli (Shetlanninponi, tamma, sk. 107cm) 

Ihana pikkuinen Kristalli toimii niin ratsuna kuin kärryjenkin edessä. Se muistuttaa niin paljon Peppiä, että jotkut ovat jo sekoittaneet ne keskenään... :D


Kuvassa Kristalli
Kuvassa Kristalli

Nuppu (Suomenpienhevonen, tamma sk. 140cm) 

Pieni ja kiltti Nuppu on vielä nuori, mutta ajolle se on jo opetettu. Ratsuhommissa Nuppu kaipaa vielä lisäoppia, siinäkin etenemme hissukseen. 

Lotte (Russponi, tamma, sk. 130cm) 
Pienempien ratsastajien iloksi olemme löytäneet ihanan Lotte-ponin.  Nuoresta iästään huolimatta osoittautunut taitavaksi lasten ja nuorten poniksi. Lotte on erittäin kiltti ja syötävän suloinen!

Peppi (Shetlanninponi, tamma)

Peppi on pieni, osaava ja kiltti musta hurmuri. 

Pepin kanssa moni ponityttö- ja poika on aloittanut ajo- ja ratsastusuransa. 

Se on monipuolinen opetusmestari, joka on voittanut 

ykköspalkintoja mm. parivaljakossa, poniraveissa sekä este- ja koulukisoissa.


Kuvassa Peppi
Kuvassa Peppi
  • Laitumella on lisäksi muutama muukin heppa viettämässä kesälomaa. Huom! Eläinpihalla kulkee hevosten lisäksi joskus muitakin eläimiä, joten omia koiria ei eläinpihalle saa tuoda.